dijous, 14 de juny del 2007

HOLA DE NOU!

Ja ha passat la campanya electoral (que no el període de pactes per a les alcaldies que es decidiran el proper dissabte 16 de juny) que em va suposar molts de quilometres per Catalunya i tenir poc temps per altres coses, entre elles, atendre i actualitzar el blog.
Havia pensat anar fent una agenda de campanya per a compartir –diàriament-- vivències i sensacions viscudes a grans ciutats i a petits pobles, al retrobament amb regidors i regidores i el coneixement de persones que donen un pas en la participació en la política alhora de decidir incorporar-se a candidatures municipals. Però arribava cansat i al dia següent... sant tornem-hi. No és una excusa, és la raó.

No recuperaré ara, per fascicles, els dies de campanya per Catalunya (els de la campanya oficial i la llarga precampanya).
Us facilito el document del Consell Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) respecte del resultat de les eleccions per si són del vostre interès i rebre les vostres opinions. Aquest Informe va ser aprovat amb un 86% a favor, 8,7% en contra i el 5,2% d’abstencions.

1 comentari:

Guillem Laporta ha dit...

Ja us va estar bé la patacada de les municipals :). Vers el totalitarisme comunista, la llibertat d'anar a votar.