dimecres, 9 de juny del 2010

Intervenció d'ICV-EUiA a la sessió del Ple del Parlament d'aquest matí


Si cliqueu l'enllaç següent podreu llegir la intervenció de Jaume Bosch en representació d'ICV-EUiA a la sessió del Ple del Parlament de Catalunya d'aquest matí explicant la posició de vot d'ICV-EUiA respecte el Decret Llei per a reduir el dèficit públic. http://www.euia.cat/doc/1276084559834.pdf

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Si "s'enten i es comparteis" la vaga del dia 8-J perquè es vota SI al decret al Parlament al dia següent? Quin problema hi ha en votar NO i aguantar el govern des de fora perquè no pugui la dreta? Crec que això seria el més coherent amb el què s'ha defensat a Madrid i amb la sintonia dels sindicats i els treballadors que es van mobilitzar el dia abans de la votació. Si volem crear alternatives, quan ens desmarquem i demostrem que estem disposats a fer-ho? Si no és ara, quan? No em sento representat pel vostre vot. Cal seguir lluitant al carrer i a les institucions per derrogar el decret.

Avorrit d'EUiA ha dit...

Jo crec que ni els propis afiliats ho entenen. Ja van unes quantes patinades, però aquesta és la més grossa.

En última instància es tracta de donar una mica més de vida a un govern mort que serà derrotat per la dreta en les properes eleccions. El tacticisme i els pactisme gratuït d'una esquerra que li obre al pas a la dreta i a la ultradreta amb aquestes pràctiques.