divendres, 19 de novembre del 2010

Jordi Miralles i Cayo Lara visiten el barri mataroní de Cerdanyola

El coordinador general d’EUiA destaca el valor de la Llei de barris per cobrir les carències urbanístiques dels barris i viles
El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, i el coordinador general d’Izquierda Unida, Cayo Lara, han visitat aquest dilluns el barri mataroní de Cerdanyola i han conegut de primera mà l’experiència del Centre de Formació Contínua Tres Roques i la seva relació amb el barri. En aquest sentit, el candidat número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions, ha destacat la importància i el valor de la Llei de Barris impulsada pel Govern d’Entesa, que actualment ja va per la setena convocatòria, per impulsar la reforma dels barris i viles de tota Catalunya. Miralles ha recordat que “des de l’any 2004 s’han atorgat subvencions a un total de 94 municipis per impulsar projectes de rehabilitació integral en 117 barris i viles del qual se n’han beneficiat unes 800.000 persones. Tot plegat demostra que la Llei de Barris té la “força suficient per actuar com a punta de llança i canviar les dinàmiques urbanístiques i socials dels barris i viles”.
.
Després de la visita al centre de formació, Miralles i Lara han passejat pel barri i han repartit material de campanya de la coalició entre els veïns.