divendres, 19 de novembre del 2010

Miralles diu que "les eleccions del 28-N són una nova expressió de la lluita de classes a la qual no es pot renunciar"

El coordinador general d’EUiA demana el vot de la gent treballadora d’esquerres malgrat puguin estar “desconcertats” o “cabrejats”
El número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions i coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha demanat el “compromís i la unitat” d’acció de la gent treballadora d’esquerres davant els comicis del 28-N. Unes eleccions que, segons Miralles, “són una nova expressió de la lluita de classes a la qual no es pot renunciar”, encara que algunes persones d’esquerres puguin estar “desconcertades o cabrejades”. Miralles ho ha dit durant la presentació de les propostes d’ICV-EUiA als sindicalistes de la construcció en un acte al centre cívic La Barceloneta.

El coordinador general d’EUiA ha recordat que el resultat de les eleccions no només determinarà qui governa Catalunya durant els propers 4 anys sinó també “el futur de diverses generacions”. En aquest sentit, Miralles ha recordat que les principals reformes que es requerien per superar la crisi econòmica “les han fet caminar però en contra dels qui no han provocat la crisi”, i ha alertat que si la dreta conservadora de CiU guanya a Catalunya, la següent parada serà una majoria conservadora de Mariano Rajoy a Madrid.

Per això, el número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions ha demanat als assistents que fins a les eleccions es converteixen “en piquets informatius de la coalició a casa, al barri, a la feina i entre els amics”. Per Miralles, “si la gent treballadora va a votar, l’esquerra guanya” i ha recordat que després del 28-N només hi ha dos escenaris possibles: “ o una nova majoria d’esquerres, o ve la dreta”.

A l’acte també han intervingut el coordinador de l’assemblea d’EUiA del sector de la construcció, Alfredo Cabeza, i el secretari general de la Federació de la Construcció i la Fusta de CCOO i candidat, Miguel Peláez.