dissabte, 13 de novembre del 2010

Miralles reconeix la feina de les entitats veïnals en la construcció d'una residència per a la gent gran a Sabadell Sud

El coordinador general d’EUiA insta als representants veïnals a fer un seguiment del tema perquè la construcció de l’equipament no s’endarrereixi més
El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha reconegut la tasca i el paper que han jugat les entitats veïnals del sector sud de Sabadell a l’hora d’aconseguir que es tiri endavant el projecte de construcció de la Residència Sud, un projecte que estava pendent des del 2006 i que, finalment i després de rebre una inversió de 31 milions d’euros de la Generalitat, estarà enllestit en un termini de dos anys. Miralles ho ha expressat durant la reunió que ha mantingut aquest divendres al matí amb entitats veïnals al Centre Cívic Rogeli Soto a Sabadell.

El candidat número 3 d’ICV-EUiA a les eleccions ha instat als representants veïnal a fer un seguiment del tema fins que l’equipament no estigui construït ja que, al seu parer, la situació de crisi econòmica no ha tocat fons i pot ser que els terminis de construcció s’endarrereixin. També ha recordat que la gestió d’aquest tipus d’equipaments és bàsica i que la millor aposta és la d’una gestió pública i compartida. Durant la trobada, Miralles ha estat acompanyat de la coordinadora local d’EUiA i candidata de la coalició, Marisol Martínez.

Vista al mercat de Fontetes de Cerdanyola del Vallès

Després de la visita a Sabadell, Miralles i el responsable comarcal d’ICV, Xavier Bosch, han passejat pel mercat de les Fontetes de Cerdanyola del Vallès i han repartit material de campanya d’ICV-EUiA entre visitants, compradors i botiguers.